Aanschaf nieuwe intrapbal

12%
€3,00 van de €25,95 verdiend 1 leden die helpen

Top 5 sparende vrienden

Top 5 clubs

Wekelijkse sportfeit

Sportfeitje van de week

Vind je het leuk om sportvragen te beantwoorden, hou dan deze rubriek in de gaten. Klik op onderstaande button voor de sportquiz van de maand november!

Test je sportkennis!

Mediapartners / acties

Partner worden van Clubdoel?

Clubdoel biedt o.a. de mogelijkheid voor de uitvoering van online onderzoek onder sporters en bestuurders van verenigingen. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op via info@clubdoel.nl.

Vrienden die dit doel helpen (1)

Ons doel

Aanschaf nieuwe intrapbal

De Derbystar Classic intrapbal!

De Derbystar Classic TT is voorzien van een klassiek design, vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar en kent de Classic, die een gewicht heeft van 420 gram, veel speelcomfort. Ook onder koude omstandigheden blijven de unieke speeleigenschappen behouden. Zowel voor wedstrijden als trainingen is de Classic, voorzien van het International Matchball Standard certificaat zeer geschikt!

Intrapballen zijn onmisbaar voor elk team. Het 4e van OJC Rosmalen is hard toe aan een nieuwe intrapbal. Sparen jullie mee door via een paar enquetes het geld in te zamelen voor ons sterrenteam?